EEAT چیست؟

گوگل یک حرف E دیگر که مخفف کلمه experience به معنی تجربه است به الگوریتم EAT اضافه کرد. دلیل آن هم چالش بزرگی به نام هوش مصنوعی و استفاده از محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی است. برداشت سئوکاران از این قضیه، دادن اطلاعات کافی در مورد نویسنده، تجربه استفاده از محصول یا خدمات، سوابق و تخصص های آن در مطالب قبلی است. البته در این بین به کیفیت محتواهای قبلی نویسنده و تخصصی بودن زمینه کاری سایت هم باید توجه کرد.

 گوگل صراحاتا عنوان کرده که عدم وجود شواهد EEAT در صفحات به معنی Low Quality است و اگر بوضوح مشخص کرده اید که چه کسی محتوا را نوشته و داده های مورد نیاز را نیز درباره وی پیکربندی کرده باشید، در مسیر شاخص های EEAT همسو شده و موفقیت لازم را کسب خواهید کرد. این موتور جستجو می گوید: ما قویا توصیه می کنیم اطلاعات نویسنده را بر اساس متریک های EEAT برای برآورده سازی خواسته کاربران و توجه شان ایجاد کرده باشید.

گوگل می گوید شما می توانید برای تولید محتوا از هوش مصنوعی کمک بگیرید اما نیاز است شاخص های helpful content را نیز برای اطمینان از کیفیت و ارزش آنچه که برای مخاطب نوشته شده در نظر داشته باشید. همینطور فاکتورهای EEAT و WHW نیز در مسیر نحوه استفاده و پیاده سازی محتوای AI وجود دارد که در نوع خود بسیار حائز اهمیت است.

تجربه، تخصص و اقتدار مفاهیم مهمی هستند که می‌توانند از ارزیابی اعتماد شما پشتیبانی کنند

به گفته گوگل :  وقتی محتوا را می نویسید، آیا این “محتوا همچنین نشان می دهد که با درجاتی از تجربه تولید شده است، مانند استفاده واقعی از یک محصول، بازدید واقعی از یک مکان یا انتقال آنچه که یک شخص تجربه کرده است؟”

گوگل توضیح داد که «برخی موقعیت‌ها وجود دارد که در آن واقعاً چیزی که بیشتر از همه برای شما ارزش قائل هستید محتوای تولید شده توسط شخصی است که تجربه زندگی دست اولی در مورد موضوع مورد نظر دارد.»

EEAT چیست ؟

EAT

  • Expertise
  • Authoritativeness
  • Trustworthiness

E-A-T به معنای تخصص، اقتدار و اعتماد است. E-A-T بخشی از الگوریتم گوگل است و در دستورالعمل های ارزیابی کیفیت جستجوی گوگل گنجانده شده است.

بروزرسانی بزرگ در الگوریتم

الگوریتم ها و دستورالعمل های گوگل همیشه در حال بروزرسانی است. سعی گوگل بر این است تا نتایج جستجو را برای کاربر بهینه کند و همچنین روش های قدیمی سئو و محتوانویسی و ترجمه محتوا را کنار بزند تا قوانین کپی رایت هم در محتوانویسی رعایت شود. در قدیم بسیاری را محتوانویسان کلمه کلیدی هدف خود را به زبان های دیگیر جستحو می کردند و با استفاده از ابزاهای ترجمه به دنبال ایجاد یک محتوا به زبان خود بودند. در زبان فارسی همواره مشکلات زیادی بر روی یکتا ( یونیک ) بودن محتوا و غیرکپی بودن ان وحود داشته است. البته این مورد در زبان هم دیگر هم به چشم می خورد اما نه اندازه زبان فارسی! 

از جدیدترین چالش های به وجود آمده در دنیای وب و موتورها جستجو، هوش مصنوعی است. با تمام صحبت هایی که در چند روز گذشته در مورد Google Bard و Bing AI مایکروسافت با ChatGPT به گوش می رسد، همه ما بیشتر به این فکر می کنیم که چگونه جستجو و انتشار در آینده تغییر خواهد کرد.

معرفی ChatGPT

ChatGPT

ChatGPT یک سیستم چت ربات هوش مصنوعی است که OpenAI در ماه نوامبر منتشر کرد تا نشان دهد و آزمایش کند که یک سیستم هوش مصنوعی بسیار بزرگ و قدرتمند چه کارهایی می تواند انجام دهد. می توانید سوالات بی شماری از آن بپرسید و اغلب پاسخ مفیدی دریافت خواهید کرد. برای مثال، می‌توانید از آن سؤالات دایره‌المعارفی مانند «قوانین حرکت نیوتن را توضیح دهید» بپرسید. منبع : CNET 

 

معرفی Bard برد

بسیار شبیه ChatGPTاز مایکروسافت، Bard  یک چت ربات هوش مصنوعی محاوره ای است که می تواند به سوالاتی که کاربران از طریق متن مطرح می کنند به زبان مکالمه پاسخ دهد. می توان به هر نوع درخواستی پاسخ هایی شبیه به انسان دریافت کرد. 

۵/۵ - (۱ امتیاز)
بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.