دریافت اینماد برای کسب و کارهای اینترنتی و فروشگاه های فعال در بستر وب سایت، با جلب اعتماد بازدید کنندگان و مشتریان، فروش را تا حد بسیار زیادی بهبود می بخشد و باعث خواهد شد، بازدید کنندگان از فروشگاه اینترنتی بدون هیچ بی اعتمادی و سوال اضافه، تصمیم خود را برای خرید محصولات مورد نظرشان نهایی کنند. در این مقاله قصد داریم ۰ تا ۱۰۰ نحوه گرفتن اینماد را بررسی کنیم.
اگر شما هم صاحب یک کسب و کار آنلاین یا یک فروشگاه اینترنتی در بستر اسنترنت و وب سایت هستید، حتما بارها و بار ها در پشتیبانی آنلاین و تماس هایی که دریافت کرده اید به سوالات زیر برخورد کرده اید. کاربران و مشتریان، همیشه قبل از انجام خرید، به خصوص در فروشگاه هایی که امکان پرداخت درب منزل را ندارند، این سوال ها را از مدیر فروشگاه می پرسند و نمی توانند به راحتی اعتماد کنند.
- چطور به شما اعتماد کنم ؟
- از کجا بدونم محصولاتم برای من ارسال میشن ؟
- چطور راجع به اصالت کالای ارسالی شما مطمعا باشم ؟
- چطور میتونم به درگاه پرداخت فروشگاه شما مطمعا باشم ؟
حتما بارها و بار ها خود شما نیز به این مشکل برخورده اید، که قصد خرید از یک فروشگاه اینترنتی داشته باشید ولی به دلایلی نتوانید به او اعتماد کنید. راهکار شما در این مورد چیست؟ اگر از یک مدیر فروشگاه اینترنتی بخواهید به شما در زمینه مدیریت فروشگاه اینترنتی مشاوره بدهد، بدون شک اولین تذکر او به شما، دریافت ای نماد خواهد بود. اینماد برای حل مشکل اعتماد سازی آمده است. راهی ساده و آسان برای جلب اعتماد مشتریان نسبت به اعتبار فروشگاه اینترنتی مورد نظر …
همانطور که از نام آن مشخص است، اینماد یک راهکار ساده و کارآمد برای جلب اعتماد مشتریان نسبت به اعتبار فروشگاه اینترنتی است. اینماد از طرف مرکز توسعه تجارت الکترونیک به کسب و کار ها اعطا می شود. کسب و کارهای اینترنتی در هر دسته بندی که هستند، می توانند به سراغ سایت اینماد بروند، و پس از ثبت نام و تکمیل اطلاعات، برای کسب و کار خود درخواست دریافت نماد اعتماد الکترونیک بدهند. در ادامه با روش انجام این کار و دریافت ای نماد با شما هستیم.
اولین مرحله برای دریافت اینماد، باید به وب سایت نماد اعتماد الکترونیک، یا به صورت اختصار همان اینماد ( enamad ) وارد شوید که برای این منظور می توانید از طریق کلیک بر روی اینجا به این سایت لینک شوید و یا به صورت دستی آدرس ( enamad.ir ) را وارد کنید. پس از ورود به این سایت در صفحه اول، می توانید سیاست ها و هدف ایجاد اینماد را به صورت کامل متوجه شوید. همانطور که قبلا توضیح داده شد، در صفحه اول این سایت، یکی از اهداف به شکل زیر معرفی شده است.
پس از ورود به وب سایت اینماد، در منو بالای سایت، به قسمت کسب و کارها / ثبت نام و ورود به کاربری میرویم تا بتوانیم یک حساب جدید در وب سایت ای نماد ایجاد کنیم. در تصویر روبرو می توانید این مرحله را به صورت تصویری مشاهده بنمایید.
پس از ورود به سایت لازم است در این سامانه، یک حساب کاربری ایجاد کنید. در صورتی که از قبل نیز حساب کاربری دارید، با ورود اطلاعات ورود می توانید به پنل کاربری خود وارد شوید.
اگر از قبل حساب کاربری ندارید، باید یکی ایجاد کنید، پس روی گزینه ایجاد حساب جدید کلیک کنید و اطلاعات خواسته شده را به صورت کامل وارد نمایید. اطلاعات مورد نیاز برای ثبت نام، مانند نام و نام خانوادگی و … خواهد بود. در ادامه در پنل های داخلی سایت نسبت به تکمیل اطلاعات اقدام خواهد شد.
در قسمت تکمیل اطلاعات، ۴ بخش ( تکمیل فرم اطلاعات – بارگذاری مدارک – احراز اطلاعات – ویرایش اطلاعات ) مشاهده میکنید. در این قسمت ابتدا تکمیل فرم اطلاعات خود را انجام دهید، سپس در قسمت ” بارگذاری مدارک ” مدارک شناسایی مورد نیاز سایت اینماد را آپلود کنید و منتظر تایید مدارک باشید. همچنین می توانید از طریق قسمت ویرایش اطلاعات نسبت به ویرایش اطلاعات وارد شده اقدام نمایید.
در مرحله آخر، وقت آن رسیده است که کسب و کار خود را از بخش، کسب و کار، افزودن کسب و کار اضافه کنید و منتظر تایید نماد اعتماد الکترونیک باشید. پس از این مرحله کد دریافتی توسط این سایت را می توانید در هر کجای سایت فروشگاه اینترنتی خود قرار دهید تا مشتریان با دیدن نماد اعتماد الکترونیک شما، و کلیک بر روی آن و مشاهده مشخصات شما، با اعتماد کامل خرید خود را نهایی کنند.
بسیار عالی، کامل بود توضیحتون، فروشگاه هایی که امکان پرداخت درب منزل رو توی سایتشون قرار میدن رو هم ممکنه توضیح بدین روش کارشون چه شکلی هست؟
این فروشگا ها برای ارسال می تونن از پست استفاده کنند. البته برای ارسال های درون شهری از پیک هم میشه استفاده کرد. برای این مورد مطلب جدید اضافه می کنیم.
برای ای نماد باید حتما جواز کسب داشته باشیم ؟
یکی از راه های گرفتن ای نماد داشتن جواز کسب از صنف یا اتحادیه مربوطه هست.
یعنی حتما باید جواز کسب داشته باشیم ؟
جواز کسب یا مجوز شغلی در زمینه کسب و کار مرتبط.