طراحی سایت حقوقی در اصفهان
همه ما در زندگی با مسایل حقوقی سرو کار داریم. از قرارداد استخدام، خرید و فروش، اختلافات کاری و شراکت، گرفته تا طلاق، درگیری با همسایه، بیمه ، قرارداد پیمانکار و کارفرما و …. . باید به وکیل و موسسه حقوقی مراجعه کنیم. موسسات حقوقی، وکلا و حقوق دان ها هم مانند سایر اقشار جامعه نیازمند خدمات طراحی سایت و داشتن یک وبسایت اختصاصی هستند. یکی از زمینه های فعالیت ما در آژانس دیجیتال مارکتینگ ویستا، طراحی سایت حقوقی در اصفهان است. در این مطب به بررسی نکات و موارد بسیار با اهمیت در طراحی سایت وکالت، حقوقی و حقوق دان ها می پردازیم.
چرا موسسه حقوقی باید سایت اینترنتی داشته باشد؟
افراد به دلایل مختلف به وکیل و موسسات حقوقی مراجعه می کنند. متاسفانه بسیاری از افراد به دلیل آگاهی محدود از نکات و مسایل حقوقی در قراردهای تجاری ، خرید و فروش نیازمند مراجعه به وکیل و گرفتن مشاوره حقوقی از افراد متخصص در این حوزه هستند. حتی مسایلی مانند طلاق، دعوا و نزاع و … نیز نیازمند داشتن آگاهی افراد در زمان مراجعه برای طرح دعوی و اطلاع از حقوق طرفین است. موسسات حقوقی با داشتن یک وبسایت اینترنتی می توانند اخود را معرفی کرده و از امکاناتی مانند مشاوره آنلاین و حذف مخاطب برای گرفتن مشاوره حضوری استفاده کنند. حتی در برخی کشورها مشاوره آلاین نیز به صورت کاملا رایگان نیست.
مشاوه آنلاین: مخاطبین شما می توانند پس از پرداخت آنلاین به عنوان حق مشاوره ، به صورت اینترنتی با مشاور حقوقی خود صحبت کنند!
طراحی سایت وکیل در اصفهان
وکیل در جامعه ما همیشه به عنوان شغلی پر اهمیت شناخته می شود. افراد به دلایل مختلف نیازمند داشتن یک مشاور حقوقی یا وکیل هستند. برخلاف تصور افراد که فقط در مواقع مراجعه به دادگاه و یا مشکلات حقوقی به وکیل مراجعه می کنند، داشتن یک وکیل در اصفهان به عنوان مشاور همیشگی برای آگاهی افراد از حق و حقوق خود و نیز شناخت کافی از مسایل حقوقی می تواند از بسیاری مشکلات ، اختلافات و شکایت های روزمره جلوگیری کند. طراحی سایت برای وکیل در اصفهان مزیت های زیادی دارد و وکیل به راحتی خودش را به افراد نیازمند وکیل معرفی می کند.
سئو سایت حقوقی و وکیل در اصفهان
اگر فرض کنیم شما به عنوان یک وکیل یا موسسه حقوقی، وبسایتی را با هزینه کم یا زیاد ( متناسب با بودجه خود) طراحی و راه اندازی کردید ولی این سایت در جستجوی گوگل به کاربر نمایش داده نشود و هیچ بازدید کننده نداشته باشد، عملا هیچ سودی برای شما نخواهد داشت!
یکی از مهمترین راه های جلب مشتری برای کسب و کارهای شهری و منطقه ای ، انتخاب راهکار سئو محلی ( سئو در اصفهان ) یا همان Local SEO هست . با این کار سایت شما در زمان جستجوری کلمات کلیدی در صدر نتایج گوگل نمایش داده خواهد شد.
کلمات کلیدی مرتبط با وکیل در اصفهان شامل این ها هستند:
وکیل خانواده در اصفهان – وکیل طلاق در اصفهان – بهترین وکیل مهریه در اصفهان – معروف ترین وکیل اصفهان – وکیل خوب در اصفهان – وکیل ارزان اصفهان – بهترین وکیل زن در اصفهان – هزینه وکیل برای طلاق در اصفهان
۱۲ نکته مهم در طراحی سایت حقوقی و وکالت
۱- ظاهر کاربری مناسب : کاربر باید بتواند به راحتی در سایت شما پیمایش اطلاعات انجام دهد. حتی بهتر است از فرم جستجو در مطالب استفاده کنید.
۲- نوشتن مقالات حقوقی : متون حقوقی ذاتا بلند و طولانی هستند و افراد برای خواندن مجذوب آنها می شوند. اینکار به محتوای غنی و ماندگاری کاربر در سایت کمک می کند.
۳- ساده نویسی در نوشته ها : بعضی از متون حقوقی به دلیل وجود عبارات تخصصی و عربی نیازمند توضیح و تفسیر هستند. اینکار را برای کاربران خود انجام دهید!
۴- داستان موفقیت پرونده ها : از زبان موکلین قبلی خود محتوا تولید کنید. فایل پادکست صوتی یا فیلم مصاحبه خیلی موثر است.
۵- رزومه کاری : داشتن یک رزومه کاری در پرونده های بزرگ می تواند به شما کمک کند تا به مشتریان جدید بهتر و بیشتری دست پیدا کنید. حتی در بین همکاران خود به عنوان متخصص در موضوع خاصی شناخته شوید.
۶- معرفی منابع حقوقی : بهتر است در طراحی سایت حقوقی، منابع را برای شناخت بهتر افراد و استناد کردن به آنها معرفی کنید.
۷- کیفیت عکس ها : سعی کنید از خودتان و محیط دفتر کار عکس های باکیفیت تهیه و منتشر کنید. در لابلای متن های حقوقی از المان های تصویری و بصری استفاده کنید.
۸- سرعت سایت : سریع بودن سایت علاوه بر موثر بودن در موتورهای جستجو، به تجربه کاربری کمک می کند و باعث می شود کاربر به دلیل کندی بارگذاری مطالب از سایت خارج نشود.
۹- گواهی های اعتماد و امنیتی : شما به عنوان یک وکیل ا موسسه حقوقی باید مسایل اصلی گرفتن محوزها و گواهی امنیتی را رعایت کنید.
۱۰- در دسترس بودن : سعی کنید از همه راه های تماس ممکن در سایت خود استفاده کنید. آدرس، تلفن ثابت، موبایل، واتس اپ و ..
۱۱- استفاده از نقشه : بهترین کار برای دسترسی افراد به صورت حضوری، گذاشتن محل دفتر در نقشه گوگل و بینگ است. تا افراد به راحتی برای مراجعه به دفتر شما از مسیریابی استفاده کنند.
۱۲- بروزرسانی سایت : بهتر است هر از چندگاهی ظاهر سایت خود را بروزرسانی کنید. البته بروزرسانی محتواها و صفحات فرود سایت همیشه لازم است!
